התנפחות ורידים בראש ללא מאמץ

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

12/05/2018 | 13:22 | מאת: st

שלום רב, פעם במספר שבועות מתנפחים לי ורידים באופן מבהיל. ברקה הימנית, השמאלית ולרוחב הראש מתנפחים הוורידים עד שהם בולטים מעל פני העור בעובי של עיפרון. אני בן 48, בעל לחץ דם נמוך בדרך כלל 80/60, זה קורה תמיד בשעות הערב, לרוב לאחר מקלחת ונעלם בבוקר. הנ"ל קורה ללא קשר לפעילות גופנית זה לא גורם לכאבים כל שהם אני בריא, חוץ מרמת כולסטרול גבולית אשמח לתשובה על הסיבות האפשריות יש לציין כי זה מופיע בתכיפות הולכת וגדלה בתודה מראש

15/05/2018 | 07:51 | מאת: וריד בראש

לא ברור האם וריד או עורק בכל מקרה בשל החשש שלך רצוי לפנות לבדיקת רופא לרוב הממצא חסר משמעות

מנהל פורום כלי דם ורידים