פצע שהופיע בחולה עם בעיות לב ומדללי דם

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

07/05/2018 | 08:21 | מאת: נועם

לפני שבוע וחצי הופיע לאמא אדמומיות בעור הרגל ללא הפרשות כמו גירוד או עקיצה. לאחר מספר ימים נעשה שם פצעון שחור קטן (לאמא יש פצעים ביד כתוצאה של כילוף העור מדיי פעם מופים פצעים שמשחירים ואחרכך מתרפים ) דומה לפצעים על היד א11בל בשונה מהפצעים ביד הפצע הזה גדל ... ביומיים האחרונים הכפיל את עצמו מצרף תמונה תודה

08/05/2018 | 15:27 | מאת: פצע

איני רואה התמונות אך באם פצע שמחמיר לבדיקת רופא מטפל אחות פצע באם בצקת אז הרמת רגל למניעה . כמובן באם מחמיר ממשי אז לבדיקה מידית

מנהל פורום כלי דם ורידים