סתירה בין רופאים לגבי US דופלר

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

30/04/2018 | 02:34 | מאת: נדב

היי. בבידקת US דופלר עורקי גפיים התקבלו תוצאות של ABI 0.84 בימין ו - ABI 0.74 בשמאל. בקבלת התוצאות רשום ע"י בודק ה US שהבדיקה תקינה אך רופא המשפחה שלי טוען כי תוצאות אלה אינן תקינות ושלח אותי לכירורג כלי דם לבחינה נוספת. ברצוני לדעת ולהבין כי ממה שקראתי, תוצאות תקינות הן 1-1.2 .. מהנתונים שכתבתי כאן האם הבדיקה תקינה או האם יש צורך בהמשך מעקב/בדיקות? תודה

30/04/2018 | 14:24 | מאת: בדיקת עורקים

בדיקה במהותה בגבול שמאפשר תפקוד כמעט רגיל ודאי לא דורש צינטור או ניתוח לכן ניתן לקבוע שאין ממצא מאוד משמעותי בבדיקה .

01/05/2018 | 04:02 | מאת: נדב

השאלה האם זה יכול להחמיר ללא התערבות כירורגית/כדורים וכו... הרי הבדיקה נעשתה בעקבות כאבים שאני חש בגפיים בחצי השנה האחרונה

מנהל פורום כלי דם ורידים