כאבים בבטן תחתונהההההההה

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

25/04/2018 | 18:33 | מאת: עידן

שלום יש לי כאבי בטן תחתונה באמצע עשיתי קולנסקופיה תקינה אני מפחד שזה ארחבה של אורטה בטנית יש כאבים די חזקים בבטן התחתונה בדיקות דם בסדר קולנסקופיה תקינה כאבים גם בגב התחתון ובבטן תחתונה מזה יכול להיות אולי הרחבה של אורטה בטנית כי מרגיש גם דופק בבטן??עשיתי אולטרונד לפני שנה וחצי היה תקין אורטה אבל יש כאבים בבטן תחתונה

25/04/2018 | 22:21 | מאת: האורטה

אם בוצע סונר והיה תקין אז זה כרוב לודאי לא האורטה והחשש אינו מבוסס . ל מעקב וטיפול רופא משפחה

מנהל פורום כלי דם ורידים