כוויות ברגליים לביתי מתנור חם.

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

08/04/2018 | 17:32 | מאת: יונית

שלום.לפני יותר משלשה שבועות נכוותה ביתי ברגליה.השתנה במהלך הזמן מדרגה 2-3 לכוויה עמוקה עם שטח נמקי ללא תחושה.הטיפול האחרון בפלמינל ג'ל וחבישות ללא הטבה.הרופא המטפל קבע ביקורת לעוד שבועיים,שאלתי האם ניתן לשנות טיפול זה במהלך 4 השבועות בטיפול אחר?(הרופא בחו"ל חודש ימים)הבנתי שגורם הזמן משמעותי ביותר במקרה הנ"ל.מה אפשר לעשות?כואב מגרד ונראה כפצע שאינו נרפא.

08/04/2018 | 17:52 | מאת: יונית

לא ציינתי כי הטיפול בפלמינל ובחבישות הטיאל נמשך שבועיים והרופא המטפל לא ראה את תוצאות הטיפול בשל היותו בחו"ל.ממשיכים בטיפול בהמלצת כירורג פלסטי לעוד שבועיים.הוא שאבחן את נראות והשתנות הכוויה נכון לעכשיו כפי שתארתי בשאלתי.אינו יודע כיצד זה יתפתח.

מנהל פורום כלי דם ורידים