כאבים ראש אחוריים צד ימין

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

07/04/2018 | 23:46 | מאת: נאוה

מזה כשבועיים באופן רצוף כאבים חזקים מאוד בצד הימני האחורי של הראש כשאני לוחצת על נקודה מסויימת נוגעת בערב והוא מתעצבן שום דבר לא מרגיע ואני עצבנית ששלחתי לצילום תואר שנראה בעיה ה 4 חוליות היצירות אבל לא כואב לי בתואר אלא בקרקפת בצד ימין עם הקריה של כאב לאוזן לא יודעת מה לעשות או שיש גידול חלילה או הוצאות עורקים

08/04/2018 | 11:47 | מאת: כאבי ראש אחורי

כאב ראש לא קשור בהיצרות עורקים . גידול ממש ממש נדיר ולא במחשבה בפרט שיש כאב ממוקד וממצא בצואר נא להמשך טיפול רופא מטפל

מנהל פורום כלי דם ורידים