בדיקת סונר דופלר של עורקי הצוואר

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

22/02/2018 | 23:03 | מאת: שמואל

מהי המשמעות צד שמאל עורק משותף עם הצרויות 35-40% בחלקו התחתון , בהמשך העורק תקין . כמו כן מה המשמעות זרימה מופחתת לאורך קטע הוריד המודגם בצוואר , לא ניתן לראות בבדיקה זו מה הסיבה לפלאו המופחת המגיע מהמוח בוריד הגוגולרי הפנימי משמאל

23/02/2018 | 13:03 | מאת: קרוטיד

מבחינת עורק הקרוטיד עורק התרדמה הכל תקין ההיצרות האלו קטנות ואינן נחשבות לגבי הוריד איני יכול להתיחס . אפ יש וריד כואב ונפיחות בצואר אז אולי יש לכך משמעות אך נראה שלא ממש בעיתי . נא להתיעץ עם מי ששלך לבדיקה

מנהל פורום כלי דם ורידים