תוצאות בדיקת דופלקס עורקי צוואר

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

24/01/2018 | 23:18 | מאת: יפית

שלום רב, אני בת 43 קרוטיס פנימי ACI לא נמצאו רבדים טרשתיים זרימת הדם נמצאה תקינה. הודגמה התעבות אינטימה מדיה עד 1.2 מ"מ האם תקין? האם יש צורך בטיפול תרופתי? שינוי אורח חיים תזונה יכול לצמצם? ראה קובץ מצורף, לתשובתך אודה.

24/01/2018 | 23:21 | מאת: יפית

שלום רב, אני בת 43 קרוטיס פנימי ACI לא נמצאו רבדים טרשתיים זרימת הדם נמצאה תקינה. הודגמה התעבות אינטימה מדיה עד 1.2 מ"מ האם תקין? האם יש צורך בטיפול תרופתי? שינוי אורח חיים תזונה יכול לצמצם? ראה קובץ מצורף, לתשובתך אודה.

25/01/2018 | 10:34 | מאת: קרוטיד

תקין לא דורש טיפול

25/01/2018 | 16:37 | מאת: יפית

קרדיולוג אמר לי שהיה מצפה לממצא כזה מאישה בת 53 ולא 43 נתן לי כדור שנקרא ליפיטור 10 מ"ג ואמר שמזל שתפסתי את זה בזמן לפני שיש טרשת עורקים עם היצרויות. אשמח לשמוע ממך במייל האם אפשר לוותר על הכדור ללא הדרדרות במצב ופגיעה לטווח הארוך.

מנהל פורום כלי דם ורידים