איך מטפלים בדלקת בעורקים

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

07/01/2018 | 21:44 | מאת: תמיר

הי, אני סובל מכאב ראש מקבצי, כרגע בתקופה של התקפים, ובבדיקה מקיפה התגלה שיש לי כרגע דלקת בעורקים (בעורקים בלבד ולא בוורידים). הדלקת בכלי הדם היא בדופן של הצינור ובשריר שעוטף אותו. שאלותיי הן: 1. איך עוצרים דלקת כזאת? 2. מה גורם לדלקות כאלו? (עלה העניין של אלרגיות, אבל לא ידוע לי על שום אלרגיה שיש לי). בתודה מראש תמיר

08/01/2018 | 07:08 | מאת: טמפורל ארטריטיס

אם מדובר באבחון זה הטיפול על ידי סטראידים וטיפול על ידי ראומטולוג . אם זו רק מיגרנה טיפו על ידי נירולוג

מנהל פורום כלי דם ורידים