וריד מוזר ויד כואבת

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

18/12/2017 | 22:16 | מאת: ניקול

שלום רב לא יודעת אם זה הפורום הנכון לשאול...קרה לי דבר מאוד מוזר...לפני שלושה שבועות עשיתי בדיקת דם שגרתית האחות שלקחה את הדם הייתה מאוד אגרסיבית ממש הכניסה את המחט במהירות בחוזקה וכמעט עד הסוף... לאחר הבדיקה הלכתי שבוע עם סימן כחול וטיפה נפיחות על המקום וכאב מקומי..אחרי שהסימן עבר התחילה לכאוב לי היד אבל הפעם מהכתף עד כף היד כאבים עזים לסירוגין..פתאום אני במקרה גירדתי את הבית שחי שלי והרגשתי וריד מהחיבור של הכתף לבית השחי וטיפונת בחזה...אני לא יודעת אם זה וריד בכלל זה ממש כמו חבל כזה שמרגישים במישוש מתחת לעור כאילו זה תפוס במשהו והיד עדיין כואבת לסירוגין לפעמים אפילו מחזיקה אותה עם היד השניה...כמובן שאלך לרופאה שלי אבל יש לי מה לדאוג??? בבקשה אפשר הסבר...מבקשת סליחה על האורך...בת 30

20/12/2017 | 13:05 | מאת: וריד כואב

בבדיקת דם ניתן להיגרם נזק חולף לעצב או גירוי וריד ודלקת שלו נכון ללכת לרופא לבידיקה אך זה לרוב חולף לבד . אפשר לפנות לכירורג כלי דם באם לא משתפר לרוב כאמור לא דורש טיפול

21/12/2017 | 23:35 | מאת: ניקול

הכאב ביד חולף וגם רשמו לי משכך כאבים רק הרופאת משפחה לא יודעת מה זה הוריד הזה מבית השחי לכיוון החזה אמרה רק שנראה לה שזה פקקת שטחית בגלל הבדיקה מה הדלקת הגיעה עד לשמה???זה מרגיש כמו חוט דיג במישוש

21/12/2017 | 23:40 | מאת: ניקול

העניין הוא שביצעתי פעמיים בדיקת דם באותו השבוע באותה היד כי יצא לי אשלגן גבוה אז עשו בדיקה חוזרת וחזר תקין.. יכול להיות שדקרו על אותו וריד? זה ממש מוזר חבל שאי אפשר להעלות תמונה

מנהל פורום כלי דם ורידים