בצקת עקב מחלת סרטן וטיפול בה

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

10/12/2017 | 15:16 | מאת: רונית

שלום רב אחותי בת 49 חולת סרטן שד , חזר פעם שנייה לאחר כריתה , טיפולי כימו , הקרנות , טופלה בכמה סוגים של כימו ונוטלת משככי כאבים מורפיום קבוע. הסרטן מפושט למערכת לימפה , לפני כשבועיים התחילה במצקת שהולכת ומחמירה מיום ליום , תחילה רגליים , עכשיו ידיים, בטן. הבצקת כה קשה שגורמת לה כאבים ומגבלות תנועה קשות . נסתה פוסיד בכדורים לא עזר . הומלץ לה על דיאטה עשירת חלבון , ותנועה. ( עד כמה שהיא יכולה ) מה עוד ניתן לעשות על מנת להקל ? תודה

13/12/2017 | 14:04 | מאת: בצקת

ניתן לנסות טיפולי מסג לימפטי אגידות הורדת נוזלים על ידי משתנים

מנהל פורום כלי דם ורידים