שטפי דם בסנטר לילדה בת 11

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

20/11/2017 | 18:51 | מאת: חנה

שלום רב, לפני יומיים בשעת ערב הופיעו לבת שלי שטפי דם בסנטר בכל מיני צורות ומעל השפה (נראה כמו פס), למחרת בבוקר הלכנו לרופאה שאמרה שכדאי שנבצע בדיקות דם, ובערב יצאו לה שטפי דם נוספים בסנטר. היום היא עשתה את הבדיקה ורוב התוצאות בגבולות התקין למעט אלקליין פוספטאז שיצא קצת חריג. ממה יכולים לנבוע שטפי הדם הללו, הילדה במצב בריאותי תקין, אין לה שום בעיה למעט שטפי הדם. תודה

21/11/2017 | 18:37 | מאת: שטפי דם

לבדוק שלא נחבלה ולא מישהו גורם לה נזק . לעקוב מקרוב ולהבין מה המשמעות אם שטפי דם מגורם לא ברור ליעוץ המטולוג

21/11/2017 | 20:38 | מאת: חנה

אף אחד לא גרם לה נזק והיא לא נחבלה, זה קרה בזמן שישבנו בסלון וראינו טלויזיה, פתאום יצאו לה הסימנים. הרופאה אמרה לנו לפנות לרופא עור מאחר והבדיקות דם תקינות.

22/11/2017 | 11:50 | מאת: חנה

חשוב לי לציין שיש לנו במשפחה הקרובה מישהי שסובלת מבעיות של תפקודי קרישה. היום הילדה קמה בלי סימנים בכלל. האם יכול להיות שיהיו לילדה בעיות בכלי הדם כשבדיקות הדם תקינות? אני ממש דואגת ד"ר ואשמח למענה

07/03/2024 | 08:19 | מאת: .

האם הצלחתם לגלות מה הסיבה?

מנהל פורום כלי דם ורידים