תגובה למחטים בוורידים

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

11/09/2017 | 00:32 | מאת: טלי

אני בת 20, מגיל צעיר בכל פעם שאני עוברת בדיקת דם אני נאלצת לעבור אותה בשכיבה ולהמשיך לשכב כמה דקות גם לאחר מכן על מנת שלא אקיא או אתעלף. רציתי לדעת האם יש משהו שאוכל לעשות על מנת להמנע מאי הנעימות הזאת, כמו מאכלים מסויימים שמחזקים את הוורידים וגורמים להם להפסיק להגיב ככה בכל פעם שנכנסים אליהם. יתרה מזאת, בגלל הטראומה מהתגובה שלי גם קשה לי לראות אחרים נדקרים, פעם אחת אפילו נפלתי על הרצפה ולא הצלחתי לשמוע במשך כמה דקות. אני מתכננת לעבור קורס חובשים ובמסגרתו אצטרך לפתוח וורידים. האם יש לך עצה או שיטה להתגבר על הטראומה הזאת? תודה מראש.

11/09/2017 | 17:57 | מאת: רגישות למראה דם וכו

ככל שתחשפי יותר כך יעבור יותר מהר אז לכי לקופת חולים לאחות שלוקחת דמים ותהיי איתה

מנהל פורום כלי דם ורידים