וורידים ברגלים כואבים

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

17/08/2017 | 15:22 | מאת: שירן

שלום ד"ר, שמי שירן בת 29 בריאה , חזרתי מטיול לפני בחודש עם בעיית ורידים בולטים, כואבים ונפיחות ברגלים בגלל מאמץ יתר , פניתי לרופאת משפחה נתנה לי בדיקת דופלקס הבדיקה יצאה תקינה ב 2 רגליים הפנתה אותי לכירורג כלי דם אמר היום שמבחינותו הכול תקין אין דליות , אמר שאין צורך לחבוש חבישת לחץ או לבהרים רגלים , אני מתאמנת במכון 4 פעמים אמר שאפשר לחזור , הנפיחות ירדה ברגלים עדיין הורידים קיים אבל מעט כואבים אבל קיים שיפור בורידים , מהו המשך טיפול וזה מתי שהוא יעבור לי , ?

18/08/2017 | 12:09 | מאת: נפיחות ברגליים

אם אין ורידים אז לא הם כואבים רצוי פעילות עד גבול כאבים מנוחה רגליים מורמות אפשר אם יש בצקת לנסות גרביים . לרוב בצקות מעמידה מאמצ באם אין גורם מפריע יחלפו תוש שבועיים עד 6 שבועות

19/08/2017 | 19:43 | מאת: שירן

מה התסמינים של בצקת ברגליים ?? ואיזה גרבים ללבוש עם לחץ ??

מנהל פורום כלי דם ורידים