נימים ברגליים נים סתום האם ניתן לטפל?

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

14/06/2017 | 21:48 | מאת: אביבית

שלום רב, סובלת מנימים ברגליים, ביצעתי לפני מס' שנים זריקות להעלמה אך נים אחד נסתם. האם ניתן לטפל ולהעלים נים סתום? שאלה שניה, אני הטרוזיגוטית לפאקטור 5 ליידן האם מסוכן לבצע זריקות להעלמת נימים? למרות שכבר עשיתי זריקות כמה וכמה פעמים. אודה לתשובה. כמו כן האם אפשר לדעת מה מחיר טיפול העלמת נימים? אם ניתן כמובן תודה....

15/06/2017 | 08:36 | מאת: נימים

ניתן לטיפול צריכה להגיעה לבדיקת כלי דם . להזרקות לנימים לא צריכה להיות בעיה עם קרישיות יתר לניתוח או טיפול בורידים דליות יש צורך לתת מדללי דם

מנהל פורום כלי דם ורידים