אבקש תשובה מפורטת מובנת לשאלותיי

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

10/06/2017 | 13:01 | מאת: אבקש תשובה מפורטת מובנת לשאלותיי

שלום רב דוקטור רם אתמול קיבלתי תשובה, בנוגע לבדיקת us צווארי קרוטיס. תשובה- ימין ושמאל לא נמצאו רבדים טרשתים והפרעות המודינמיות בעורקי התרדמה ועורקי הורטברלים. לא הבנתי כלום מתשובה הזו דוקטור. מה עם הצוואר? גרון ובלוטת התריס? ריאות? דלקת אן חסימה או בעיה כלשהי איפהשהו? מה עם זרימת דם? פעילות של צוואר גרון בלוטת התריס וריאות? מודה לך מראש עבור תגובתך המפורטת ומובנת בנדון.

11/06/2017 | 13:05 | מאת: קרוטיד

התשובה הינה לבדיקה שנשלחת אליה ופרושה שהיא תקינה לחלויטין לגבי עורקי הצואר אין בדיקה זו בודקת הגרון בלוטת מגן ראות וכו רק בדיקת עורקי הרגליים

מנהל פורום כלי דם ורידים