שאלה בנוגע לבדיקת סוג הדם

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

28/05/2017 | 18:21 | מאת: דם

שלום רב, סוג הדם של אמא שלי הוא O+, ושל אבי הוא AB+ ביצעתי בדיקה של סוג הדם שלי דרך קופת החולים ולפי התוצאות, סוג הדם שלי הוא O+ אני יודעת שזה לא הגיוני אבל אלו הן תוצאות הבדיקה. אמא שלי מתעקשת שאני הילדה של אבא שלי ואומרת שלא בגדה בו אך אני מוטרדת מכיוון שאני יודעת שמצב זה בלתי אפשרי ביולוגית. איך ייתכן הדבר? האם מדובר במוטציה? אשמח לתשובות בהקדם תודה

01/06/2017 | 11:39 | מאת: סוג דם

ממליץ לפנות לרופא/ה המטפל לדון בנושא ניתן לחזור על בדיקות הדם יתכן ויש טעות בתשובות / בבדיקות או להחליט להשאיר הנושא כפי שהוא בהנחה שנפלה טעות בבדיקות.

מנהל פורום כלי דם ורידים