צנתור SFA בחולה מורכב מאוד

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

05/05/2017 | 07:54 | מאת: ענת

אני יודעת שלא כל כך נעים לעסוק בזה, אבל בכל זאת, עבור חולה מורכב במיוחד היכן ואצל מי היית ממליץ לו לבצע צנתור SFA תחת ההנחה שהמצנתרים המנוסים והפעילים ביותר הם אלה שאצלם שיעור ההצלחה יהיה הגבוה ביותר ושיעור הסיבוכים יהיה הנמוך ביותר? אני מודה לך מראש על ההתייחסות.

05/05/2017 | 11:15 | מאת: צינטור SFA

רצוי בבית חולים . בכל בתי החולים הגדולים יש ניסיון רב . הבעיה אינה רק הצינטור אלא מה קורה באם מסתבך הצינטור ולכן נראה לי נכון לבצע בבית חולים .גדול או במקום שערוך לטפל גם בסיבוכים בהצלחה

מנהל פורום כלי דם ורידים