PRE CUM

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

20/06/2015 | 01:06 | מאת: א

שלום ד"ר, אני בן 30, מטופל בציפרלקס ו"סובל" מהפרשה מוגברת של נוזל PRE CUM. חלק מהפרטנרים נגעלים מהתופעה והבנתי שיש אפשרות לטפל בה, אשמח אם תוכלי להרחיב בעניין: האם הטיפול מפסיק לגמרי את הפרשת ה - PRE CUM,האם הטיפול הינו תרופתי? הורמונלי? קבוע או זמני? והאם יש לו ת"ל או השלכות בריאותיות משמעותיות. תודה

שלום רב, מדובר בתופעה מוכרת שאין לה שום משמעות קלינית. לעיתים ניתן לתת טיפול בתרופת מרשם:למשל בתרופות שתופעת הלוואי שלהם היא הורדת השפיכה באופן כללי (למשל חוסמי אלפא)או בתרופה אחרת שמקטינה את הערמונית ועשויה גם להשפיע בכך על שפיכה. לכל אחת מהן תופעות לוואי שונות ואם אין הכרח בטיפול לא חייבים לקחת. אנא פנה לבדיקה אצל אורולוג דרך קו"ח והתייעץ עמו.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת