טיפול יעיל לסרטן ערמונית

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

05/04/2015 | 16:59 | מאת: מוני

שלום , בביופסיה של הערמונית אובחן לי גליסון 7 (3+4) האם טיפול ברכיתרפיה יעיל או שעדיף ניתוח כריתה ? עשיתי גם בדיקת MRI נפח הערמונית 58 סמ"ק , PSA 8.8 , אין עדות לפריצה מהקופסית תודה

שלום רב, לצערי אינך בפורום הנכון- עליך לפנות לפורום סטרן הערמונית. בקצרה אומר שע"פ הפרטים שסיפקת ואני מניחה אלו האופציות שהוצעו לך, במצב כזה ניתוח כריתה רדיקאלית (בין אם פתוח או לפרוסקופי/רובוטי) הוא שווה ערך לטיפול בקרינה חיצונית או בקרינה בברכיתרפיה, מחינת החלמה מסרטן. עליך לשבת עם האורולוג המטפל שלך ולדון עמו בכל ה"בעד ונגד" של כל אופציה בהתאם למצבל הבריאותי ומחלות הרקע שלך, והעדפותיך.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת