האם יתכן נזק עתידי?

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

04/04/2015 | 09:55 | מאת: גיל ביטון

אני בן 26 ועברתי ניתוח בקע מפשעתי, כשהתעוררתי אחרי הניתוח נכנסתי לעצירת שתן(לא הצלחתי להשתין), הכניסו לי קטטר ושאבו מהשלפוחית חצי ליטר שתן, אחרי זה השאירו קטטר למשך יומיים: למה נכנסתי לעצירת שתן? האם מההרדמה או בגלל האינפוזיה שקיבלתי ויצרה הרבה שתן שלא רוקנתי כמה שעות? אני יומיים אחרי שהוציאו את הקטטר, אני משתין עם זרם איטי, האם זה נורמאלי ויסתדר? האם יש סיכוי לנזק עתידי בעקבות עצירת השתן והקטטר שהוכנס למשך יומיים?

שלום רב, אצירת שתן לאחר ניתוח תיקון בקע מפשעתי היא מצב מוכר. ככל הנראה שילוב של הרדמה, מתן נוזלים בכמות גבוהה וכאב הם שגרמו לך אי יכולת להתרוקן. בד"כ הפרעות הריקון שלאחר הוצאת הקטטר חולפות תוך מס' ימים. היה רגוע. פנה לרופא אם אתה ממשיך להתקשות בהטלת השתן.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת