בלוטת ערמונית מוגדלת (לא ממאירה)

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

28/03/2015 | 14:04 | מאת: דוד

שלום, יש לי ערמונית מוגדלת בגודל כ-250 סמ"ק. מטופל בדואדרט, אבל עדיין מתעורר פעמיים בלילה לעשות פיפי. אני שוקל ניתוח או אידוי. מה היתרונות וחסרונות של שיטת האידוי מול השיטה הקובנציונלית של ניתוח. אם ישנו שיטות נוספות ? תודה

שלום רב, ערמונית בגודל מרשים שכזה מחייבת טיפול בידי מנתח מקצועי ומיומן. ניתן להסיר ערמונית כזו בניתוח פתוח(בעדיפות)או באם אתה איש מבוגר ועם מחלות רקע רבות לברר על ניתוח בשיטת הולמיום-לייזר -HoLEP

01/04/2015 | 14:27 | מאת: דוד

תודה על תשובתך . אני בן 69 ובריא (ברוך השם). למרות גודל הערמונית האם ניתוח לא פולשני עדיף מבחינת תהליך האחלמה ?

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת