כאב לאורך השופכה, הפין

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

27/03/2015 | 15:21 | מאת: בן 28

האם דלקת ערמונית יכולה לגרום לכאב לאורך השופכה והפין, במיוחד בקצה הפין ובמיוחד אחרי שפיכה(בדיקת תרבית שתן תקינה)? האם היצרות שופכה יכולה לגרום לדלקת ערמונית? יש לי היצרות שופכה אחורית, מתרוקן סביר אבל לחץ שלפוחייתי גבוה...

שלום רב, התשובה לתי שאלותיך היא כן. אם יש להפך הפרעה בירקון והיצרות בשופכה זה יכול להביא לכאבי ולדלקות. אם אינך מתרוקן באופן תקין או שיש שאריות שתן גבוהות ונגרמות דלקות חשוב שתפנה לאורולוג לבירור מצב ההפרעה ותשלים טיפול.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת