עקצוץ בקצה הפין

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

05/03/2015 | 21:25 | מאת: שי

שלום דוקטור מזה חודשיים יש לי עקצוץ קבוע בקצה הפין לא בעת מתן שתן. לפעמים יש תחושה לאחר כמה דקות של מתן שתן של טיפה תקועה. עשיתי את כל הבדיקות האפשריות תרבית, אולטרסאונד ובדיקות דם הכל תקין והרופא דחף לי סידורל מה יכול להיות הסיבה? מה עלי לעשות?והאם יש חשש לפגיעה בפוריות? אני נשוי כבר שנה ומצפה לילד

שלום רב, להתלונה שאתה מתאר יש סיבות מרובות, אך גם לעיתים לא מוצאים את הסיבה לתחושה הזו.. בעקרון חשוב לשלול זיהום ויכול להיות שטיפול אנטיביוטי יקל עליך. אם יש הפרעה למתן השתן אולי צריך לעשות ציסטוסקופיה- בדיקה בה מחדירים מכשיר טלסקופי לתוך השופכה בהסתכלות ישירה. הפרעת פוריות ניתן לזהות אם מבצעים ספירת זרע. אם אין לך הפרעה בשפיכה ואם ספירות הזרע תקינות הסבירות להפרעת פוריות בגבר נמוכה ביותר.תמיד צריך גם לבדוק את האישה כמובן.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת