[email protected]

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

24/02/2015 | 01:34 | מאת: חני

לבן הזוג שלי יש אורופלזמה רדומה איך אפשר לדעת אם ניתן לדבר מזה כשאנחנו מקיימים יחסי מין ואם כן יש לי צריבה ונמצא רק דלקת בשתן האם יש סיכוי להדביק מאורו פלזמה בעתיד ממנו והאם יש לזה השפעה שונה אצל אישה מה דרך הטיפול בזה ומה זו החלמה בעצם

שלום רב, אינך בפורום הנכון. בכל מקרה אם יש לך צריבה עליך לבקש לבצע גם בדיקת PCR בשתן שתראה אם גם לך יש אוריאופלזמה. הטיפול הוא באנטיביוטיקה המתאימה לחיידק הספציפי הזה, בד"כ אזניל, במרשם רופא.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת