בדיקה אורודינמית

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

22/02/2015 | 17:59 | מאת: שרה

שלום. ביצעתי היום בדיקה אורודינמית בבית חולים במרכז בגלל תכיפות במתן שתן לא מאמץ. בת 65. מסרו לי תשובות אך לא טרחו להסביר מאומה. אודה על הסבר. רושמת את העיקר: non-invasive flow: the patient voided with a normal stream. pvr 70cc. fulling cystometry: delayed sensation of filling. normal compliance. incresed capacity. low presure detrusor overactivity was demonstrated towards the end of filling without leakage. SUI was not demonstrated.. cystography: normal bladder contour. V-U reflux was not visualized. funneling of bladder neck and proximal urethra during detrusor overactivity אודה אם תוכלי להסביר ומה הטיפול שבדרך כלל נהוג.

שלום לך, אינך בפורום הנכון. בכל מקרה בקצרה עושה רושם שהבדיקה שלך תקינה סה"כ. ככל הנראה פעילות יתר קלה של השלפוחית, אך בלי עדות לדליפה. עליך לחזור עם תוצאות הבדיקה לרופא שהפנה אותך אליה ולקבל ממנו את ההסבר המלא כי הוא מכיר את הבעיות מהן סבלת ושבגללן שלח אותך לבדיקה, ויוכל לתת לך את הטיפול המיטבי.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת