דיזותיאזיד וערמונית מוגדלת

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

06/01/2015 | 17:17 | מאת: דוד

לאחרונה קבלתי לטיפול ביתר לחץ דם את תרופה נוספת דיזותיאזיד שהיא תרופה משתנת. אני סובל מערמונית מוגדלת מטופלת בתרופות כך שתכיפות מתן השתן ירדה בהרבה (בלילה פעם פעמיים ) האם התרופה תגביר את כמות השתן ותכיפות ההשתנה בפועל עד כדי הפרעה במתן השתן כפי שהיה לפני הטיפול בהגדלת הערמונית.האם יש מניעה לקחתה במצבי תודה מראש על תשובתך

שלום רב, תרופה משתנה אכן יכולה להגביר את יצור השתן וזה עשוי לגרום לך ללכת יותר לשירותים. בכל מקרה עיקר החשיבות היא שתתרוקן באופן מלא ותקין (בעזרת התרופות שאתה כבר נוטל, בשל הערמונית המוגדלת). פשוט יש לעקוב ולראות כיצד הטיפול משפיע עליך. עמוד בקשר עם האורולוג המטפל שלך.

12/01/2015 | 09:37 | מאת: דוד

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת