הגדלת ערמונית

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

29/12/2014 | 11:55 | מאת: אתי

בעלי בן 60 בדיקת p.s.a 5.49 עשינו u.s שמראה שנפח הערמונית 75 סמק .שלפוחית לאחר התרוקנות שארית שתן 11 סמק .אודה לך אם תאמרי לי מה אומרים ממצאים אלו .

שלום רב, ערמונית מוגלדת יכולה לגרום לרמות גובהות של PSA סה"כ בדיקת האולטראסאונד שציטטת תקינה ואכן ע"פ המידות מדובר בערמונית מוגדלת.עידין, התרוקנות השתן תקינה כי זו שארית קטנה מאוד. בכל מקרה מומלץ שבעלך יעבור בדיקה גופנית אצל אורולוג וגם להשוות את רמות ה PSA הקודמות שלו כדי להחליט אם יש צורך בהמשך בירור.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת