גודל ערמונית

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

09/12/2014 | 20:48 | מאת: שאול

האם גודל 54*34*40 זה נורמלי או לא באולטרסאונד כתבו מוגדלת. אינני סובל ממתן שתן מרובה . אמנם יש לי כאבים באיזור מותן ימין ובטן תחתונה ימין וכאבים ברגל ימין האים זה קשור לערמונית?? והאם הערכים בסדר או לא?.

שלום רב, גודלה של הערמונית תלוי בגיל- שאותו לא ציינת. בכל מקרה אם אין לך שום הפרעה במתן השתן לגודל אין שום משמעות. אם יש לך כאבי מותן מומלץ לבדוק עם הרופא שלך שאין לך אבן בכליה- אם באולטראסאונד לא ראו כלום אולי כדי שתבצע CT בטן. אם אלו כאבי גב שורונים לרגל- כדאי להתייעץ עם אורטופד.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת