טיפול חדשני

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

29/11/2014 | 17:36 | מאת: חיים

לד"ר שירה אני בן 61 ויש לי פרוסטטה מוגדלת. PSA אחרון 4.25. עברתי ביופציה ולא נמצא סרטן. שמעתי שיש טיפול של רופאים ישראלים שממקטין הזרמת הורמון גברי לפרוסטטה ובכך גורם להקטנתה(נדמה לי ששם אחד הרופאים הוא גת). האם שמעת על הטיפול? אם כן למי הוא מתאים? האם לי? תודה מראש חיים

שלום רב, שיטה זו אינה מוכחת ואינה מקובלת על האיגוד הישראלי לאורולוגיה ולמיטב ידיעתי גם לא על משרד הבריאות ולכן אינה מומלצת. ממליצה לך להגיע ליעוץ אורולוגי מסודר ויש היום הרבה דברים מקובלים ובדוקים שניתן לעשות כדי לעזור לך עם הפרעות ערמונית.

30/11/2014 | 13:53 | מאת: מיטב

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת