טוביאז והשפעתו

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

24/09/2014 | 11:37 | מאת: שאול

בן 56, שאלתי ונעניתי כאן בעבר. ועל כך תודה. מטופל 3 חודשים בשילוב של קסטרל 10 מג ווסיקר 10מג.השיפור מאוד חלקי, בעייתי בעיקר בלילה-קימה מרובה יחסית ובכמות גבוהה. ביום- עדיין תכיפות גבוהה,אך כמות מועטה ולעתים צריך להמתין עד שיוצא. האורולוג הציע להחליף הווסיקר בטוביאז 8 מג. לאחר 2 ימים של נטילת הכדור- עלתה מאוד התכיפות ותחושת הלחץ גם ביום - כמעט ללא הפסקה.כיוון שהאורולוג נסע לחופשה ארוכה ובשל החגים-האם להפסיק או שאלו קשיי הסתגלות שיחלפו? היש הצעה אחרת? שוב תודה.

שלום רב, אם אתה מרגיש שנטילת טוביאס 8 מג' גורמת להחמרה משמעותית כלומר קשה לך יותר להטיל שתן- הפסק את הטיפול. אתה יכול לבקש מרופא המשפחה לתת לך מרשם לטוביאס 4 מג' ולנסות, או לחזור לוסיקייר ולהמתין לשובו של הרופא שלך ולהתייעץ עמו.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת