הגדלה שפירה של הערמונית

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

22/04/2010 | 13:27 | מאת: בבני

שלום דוקטור אני סובל מהגדלה שפירה של הערמונית ואני לוקח אבודרט כל יום, יכול להיות שנטילת אבודרט יכולה לגרום לחוסר שפיכת זרע ? תודה לך מראש על העזרה שלך. תבורך

22/04/2010 | 14:26 | מאת: ד"ר אילן גרינולד

שלום בבני, מתוך שאלתך לא ברור לי בדיוק מה הבעיה ממנה אתה סובל- האם חוסר שפיכת זרע היא הבעיה או קושי להגיע למצב של שפיכה. אבודרט בד"כ לא גורם לחוסר שפיכת זרע אלא לירידה בחשק המיני. אם אתה מוצא קשר זמנים ברור בין נטילת התרופה והופעת הבעיה מספר חודשים מאוחר יותר- כדאי לבדוק אם מדובר בהפרעה הקשורה לירידה בחשק המיני.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת