שאלה בנושא שפיכה אחורית

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

19/09/2014 | 12:03 | מאת: א

שלום אני בן 39, בריא בדרך כלל ניגשתי לרופא לפני שבוע בשל כאבים בצד ימין שנמשכו כשבועיים. לאחר בידקת שתן תקינה ביצעתי אולטראסאונד שלפיו ציין הרוםא כי נראה שיש גודש קל והוא סבור כי זאת אבן קטנה מאוד. קיבלתי כדורי אומניק אוקאס לשבועיים. התחלתי לקחת את הכדורים לפני שלושה ימים ומאז בעת קיום יחסי מין לא יוצאת לי שופכה כלל. האם זה תקין? האם זה יעבור כשאפסיק את הטיפול? האם אני צריך להפסיק ליטול את הכדורים מיד? תודה מראש

שלום רב, שפיכה אחורית היא תופעת לוואי ידועה של התרופות שנטלת, שחולפת מיד עם הפסקת הטיפול. אם כבר אין לך כאבים ובוודאי אם ביצע בדיקות כמו אולטראסאונד לראות אם יש שיפור בממצאים ואין כבר עדות לאבן - ניתן להפסיק את הטיפול.

27/09/2014 | 11:58 | מאת: שי

עקב ערמונית מוגדלת לוקח אומניק מספר שנים , גורם לכך שאין בדרך כלל פליטה (מינוח -שפיכה אחורית ) אולם חוץ מזה הכל תקין , ענין פסיכולוגי בלבד , אין מקום לדאגה .כאשר תפסיק עם האומניק הכל יחזור לקדמותו .

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת