דלקת כרונית בערמונית

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

14/09/2014 | 18:47 | מאת: שלומי

שלום דוקטור שירה יש לי דלקת בערמונית 7 חודשים בדיקות למחלות מין כלמדיה זיבה אורפלזמה וטריכומנס תרבית זרע צילום כליות כליות ודרכי השתן תקין בבדיקה אורולוגית ערמונית תקינה אין רגישות הדלקת אצלי מתבטאת בתחושה שאני לא מתרוקן זה בא והולך אבל תמיד חוזר קיבלתי מלא אנטיביוטיקה לא עזר הדבר היחיד שמקל עליי זה כרית חימום מקלחות חמות הבנתי שאת לא ממליצה על חימום אחרי בירור מקיף אמר לי דוקטור כץ ודוקטור תבדי שיש 70 אחוז הצלחה הבנתי שמביחנת האיגוד זה לא מאושר יש אנשים שהבריאו מזה ויש כאלה שלא אני יודע שהתהליך לא נעים זה קטטר וחום במשך שעה אני פשוט ממש מתלבט אם לעשות את זה ואציין שככל שהזמן עובר התסמינים פוחתים סליחה על המגילה ואשמח לתשובה תודה רבה דוקטור

שלום רב, נשמע שעברת בירור מלא שהיה תקין. חימום מקומי בכרית או מקלחות חמות- אין בעיה, תעשה מה שעוזר לך. מבחינה רפואית לא יכולה להמליץ לך על חימום עם קטטר- אתה יכול להתייעץ עם מי שעושה סאת ולבקש מהם מידע על הצלחות וכשלונות, ולבסוף לבצע אם הטיפול זו החלטה שלך.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת