השתנת עם קטטר

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

26/08/2014 | 02:18 | מאת: יהודה

שלום רב! הנני 64 , היתה לי אצירת שתן גדולה מאוד 2700 cc , הוכנס קטטר למשך חודש על מנת לתת לכיס לנוח. כרגע אני עדיין עם הקטטר . הנני שותה ביום כ- 2.5 ליטר ונוטל כדור אבודרט בבוקר וקסטרל בערב כחודש בערך. שמתי לב שאני משתין כמות גדולה יותר עם הקטטר (כ- 4 ליטר) יחסית לכמות שאני שותה. תיפקודי הכליה שתן תקינים. בדיקת מלחים ( na -( sodiom נמוכה מעט . שאלתי : האם כמות ההשתנה תקינה ? אודה לך מאוד באם אוכל לקבל בהקדם חוות -דעת והמלצה לטיפול. מבקש תשובה לאימייל. בברכה רבה ולילה טוב! יהודה!

שלום רב, עליך לפנות לבדיקה אצל הרופא שלך או האורולוג המטפל שלך ככל הנראה אה עדיין במצב שנקרא "דיורזה בתר חסימתית" בה יש הפרשת שתן מוגברת לאחר ניקוז בעקבות חסימה, וירידה ברמות המלחים בדם. אם רמות הנתרן נמוכות ואתה חש ברע זה מחייב התייחסות וטיפול.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת