אבודרט

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

11/08/2014 | 20:51 | מאת: רענן

האם יש קשר בין גודל הערמונית לגובה PSA ?? לוקח אבודרט כחודש וחצי כעבור זמן קצר היה שיפור משמעותי בזרם! עכשיו בבדיקת PSA ירד הערך באופן משמעותי, למרות שהבדיקה בוצעה סמוך לקיום יחסים! כדאי לבדוק האם הערמונית אכן קטנה? לכמה זמן להמשיך בטיפול אבודרט+קסטראל?? בUS אחרון נמדד גודל ערמונית 95סמ"ק שארית לאחר התרוקנות 8 סמ"ק!

שלום רב, כן, יש קשר בין גולדה של הערמונית ל PSA אבל לא רק. אבודרט היא תרופה שעוזרת להקטנת הערמונית. לאורך זמן רמות ה PSA בטיפול אמורות לרדת למעשה בחצי. אם יש שיפור בתסמינים זה מה שחשוב. מעקב אחר גודלה של הערמונית יכול להעשות ב אולטראסאונד אבל לא תמיד ממש רואים ירידה משמעותית בגודלה של הערמונית עצמו למרות השיפור בתלונות וברמות ה PSA. ניתן לקחת טיפול משולב של קסטראל ואבודרט גם תקופה ממושכת כולל כתרופה קבועה לשנים, כל עוד אתה במעקב אצל אורולוג אחת לשנה-שנתיים לבדיקה גופנית ומעקב PSA

17/08/2014 | 18:15 | מאת: רענן

תודה על תשובתך! האם יש סיבה להמנע מויאגרה או סיאליס חד יומי בתוספת לאבודרט\קסטראל?? נותן תוצאה מושלמת. חצי מויאגרה50 מספיק בהחלט! לכמה סיאליס 5 זה שווה?? שוב תודה על הפורום הנפלא שלך!

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת