השפעת אומניק אוקאס 0.4 על ה PSA

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

21/06/2014 | 14:56 | מאת: יעקב

האם יש קשר ללקיחת התרופה הנ"ל לשינוים ב PSA? האם אפשר לייחס ירידה ברמת ה PSA מרמה של 5.5 לרמה של 3.6 בתקופה של 20 חודשים, בהם נלקחה התרופה במינון של כדור ליום. עלי לציין שבמקביל בתקופה זו הפכתי לטבעוני.

22/06/2014 | 15:08 | מאת: יעקב

בהמשך לפנייתי מאתמול שכחתי לציין שאני בן 65

שלום רב גורמים רבים משפיעים על רמת ה PSA בהם בין היתר גודלה של הערמונית, איכות התרוקנות השתן ותזונה. וכמובן גם המצאות מחלה סרטנית במקרים מסויימים, דלקות בשתן ועוד ועוד. אם אתה נוטל בשנה האחרונה תרופה שמשפרת לך את ההשתנה כנראה שזה חלק מהסיבה שהPSA שלך השתפר. בנוסף גם שינוי תזונתי עוזר. עדיין- חשוב להיות גם במעקב בדיקה גופנית .

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת