תופעות לאחר ניתוח TURP

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

12/06/2014 | 06:16 | מאת: יוסי

שלום רב בנ 77 עברתי לפני שבועיים ניתוח סגור TURP ללא כאבים וללא סיבוכים. שוחררתי לאחר יומיים ללא קטטטר המשכתי לתת שתן דמי שהלך והתבהר. ביום ה 11 בשעות הצהרים התחלתי לדמם מהפין (ללא שתן) כולל יציאות גושיות(כנראה דם קרוש) דבר שנמשך כשעה ונפסק לחלוטין מעצמו. היום אני ביום ה 12 ונותן שתן אבל, דמי יותר מאשר בהתחלה. אני שותה מים די הרבה לפחות כוס לשעה. מה דעתך זה אמור להשתפר או שעלי לפנות למיון? ואז מה הפרוצדורה? תודה ויום טוב.

שלום רב, שתן דמי ואף יציאת קרישי דם הם מצבים מוכרים בשבועות שלאחר ניתוחי ערמונית. אם הדימום ממשיך ואינך חש בטוב עליך לפנות לחדר מיון- קבל הפניה מרופא המשפחה שלך. בכל מקרה דווח לרופא שניתח אותך על המצב וגש אליו לבדיקה.

23/06/2014 | 08:22 | מאת: שמואל

שלום יוסי. אתה יכול לספר יותר על הניתוח שעברת? איפה,מי ניתח ואיך אתה מרגיש? וכן מה גרם להחלטה על ניתוח ומה היה גודל הערמונית? תודה.

27/01/2015 | 06:16 | מאת: ***

עברתי ניתוח סגור לפני שנה ובתקופת אחרי הניתוח עברתי 5 פעמים עצירת שתן ואשפוזים ,המנתח נפנף אותי ולא המשיך בטיפול עקב ניתוח זה אין לי זיקפה ,ניתן לטפל במצב זה ?? ולהחזיר המצב לקדמותו בתודה מאיר

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת