טמסולין

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

03/04/2014 | 14:30 | מאת: גגג

בבדיקת אולטרסאונד מצאו כיס שתן {דפרטיקוס}- נתנו לי טמסולין למרות שהערמונית בסדר באולטרסאונד. הכדור משפיע על מתן זרע. האם ניתן לוותר עלייו באם הערמונית אינה מוגדלת??

שלום ל, לא הבנתי את המשפט הראשון. התכוונת לדיברטיקל?=סעיף בשלפוחית? טמסולין זה כדור שעוזר לריקון השתן ואינו קשור לגודלה של הערמונית. אם יש לך סעיף כנראה שאינת מתרון טוב, וזו תרופה יעילה. עדיין- תופעת לוואי של שפיכה אחורית מאוד מוכרת בטיפול זה. פנה לאורולוג המטפל שלך להחלפת הטיפול לתרופה אחרת. אם אינך מתרוקן טוב ויש תופעות לוואי מהתרופות אולי צריך לשקול ניתוח להסרת הערמונית.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת