האם להיות מודאג?

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

27/03/2014 | 17:30 | מאת: יוסי

שלום, בן 30, לאחרונה חווה כאב קל במותן שמאל, לחץ בבטן תחתונה, כנראה השלפוחית, מתן שתן יותר דחוף, איטי ומקוטע(טפטוף קטן לאחר השתנה כבר יש לי במשך שנים), האם מסתמן אצלי בעיות ערמונית? האם יש צורך מיידי לפגוש רופא או שאפשר לחכות לראות אם יש שיפור? (אפשר לציין שיש לי כרגע גם בעיות גסטרו ואני ממתין לבדיקת גסטרוסקופיה בעוד כשבועיים עקב ריפלוקס, לחץ בוושט, בחילה... האם יתכן שיש קשר בין שני המקרים?)

שלום יוסי, לתלונות שאתה מתאר יכולים להיות מס' גורמים: אבן בדרכי השתן, דלקת, וגם בעיות במעיים. גש לבדיקת רופא, הוא יוכל לנתב אותך לבדיקות נוספות ולהתייעצות בהתאם לממצאים.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת