ערמונית גדולה

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

26/03/2014 | 21:35 | מאת: יהודה

אני בן 61, ערמונית מוגדלת 70ג', בעיות במתן שתן (חוסר התרוקנות השלפוחית ולחץ לפעמים). האורולוג ממליץ על ניתוח. האם יש אפשרויות אחרות?

שלום לך, אם לא ניסית עדיין- יש גם טיפולים תרופתיים שיכולים להקל עליך, שיכולים לשפר את זרימת השתן וגם להקטין את הערמונית אם ניסית תרופות וזה לא עזר או גרם לך תופעות לוואי, אכן הניתוח הוא האופציה היעילה.

03/04/2014 | 12:29 | מאת: יוסי

תבדוק את שיטת האידוי המשולבת (TURP+TUVP) מאפשרת פתרון ללא חתך חיצוני ומתאימה גם לערמוניות גדולות במיוחד. אשפוז של 24 שעות והחלמה מהירה יותר. בהצלחה

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת