אצירות שתן חוזרות

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

22/03/2014 | 23:43 | מאת: ?

שלום, אני בת 28 אשר סובלת מדלקות בשתן כבר מתקופת הצבא. לפני כשנה עברתי גרידה ומאז אני סובלת מאצירות שתן חוזרות. במשך שלושה חודשים האחרונים אני סובלת מדלקת בשתן וכל פעם שולחים אותי לבדיקות וכל רופא מחליף לי את האנטיביוטיקה והדלקת לא עוברת, חשוב לציין שהאצירות שתן בתקופה הזאת הולכות ומתגברות. בערך כל יום אני סובלת לפחות מפעם אחת אם לא פעמיים של אצירת שתן שמלווה בכאבי בטן נוראיים, אי יכולת לעמוד, נפיחות בבטן, צמרמורות ושלשולים! רק לאחר כשעה שאני שותה 3 אדוויל אני מצליחה לתת מעט שתן בקושי רב!! בעזרת גירוי הדגדגן דרך הכאבים בנרתיק. הכאבים מלווים אותי במהלך כל היום אחרי אצירת שתן דבר המקשה עליי בפעילויות היומיומיות. שלא נדבר על זה שלפתע מופיעה אצירת שתן ואני צריכה לצאת מהעבודה/ לעזוב כל דבר שעשיתי וללכת הביתה עד שאני מצליחה לתת שתן. בבדיקת אולטרסאוד שעשיתי נמצא שהכליות תקינות אך לאחר התרוקנות השלפוחית לא מתרוקנת לגמרי. בבדיקת אורוגניקולוגית נמצא h.hominis-pcr חיובי, בנוסף יש לי פריחה בעור בעיקר על הרגליים ובית החזה. האם יש קשר בין הדברים ומה עליי לעשות? אני מרגישה חסרת אונים כבר שלושה חודשים שאני לא מקבלת טיפול נכון ושום דבר לא עוזר רק מחמיר! מספורטאית בריאה שלא נוגעת בכדורים הפכתי להיות מכורה למשככים! הדבר מאד מגביל אותי ומתסכל!! אשמח להתייחסות. תודה!

שלום רב, בעיתך אינה קשורה לעמרונית מוגדלת ואינך בפורום הנכון. בכל מקרה אענה בקצרה: יש הרבה סיבות לתלונותיך והרבה מה לבדוק ולעשות. כדאי שתפני לבדיקה אורולוגית מקיפה- גם בדיקה גופנית, גם בדיקות דם ושתן, הדמיה וגם אורודינמיקה. אם אינך מתרוקנת זו יכולה להיות סיבה לדלקות שלך ולממצאים או לגירוי העור ממנו את סובלת. יש פתרונות יעילים לניקוז השתן- עליך לגשת לאורולוג מומחה. .

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת