יש לי דחיפות במתן השתן.

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

14/03/2014 | 10:34 | מאת: נטלי

שלום ! יש לי כל הזמן פיפי אני קמה גם בלילות בגלל זה קבוע. אני לא יכולה להיות בנסיעות ארוכות, בעבודה אני כל שנייה בשירותים אפילו לפעמים אני יוצאת וישר חוזרת שוב, או אפילו יושבת שעה בשירותים מחכה שיתרוקן עוד ועוד. רופאת המשפחה הפנת אותי לצילום -עשיתי אולטרסאוד כליות ודרכי שתן הכל בסדר עם הכליות אבל בצילום רואים שהשתן לא יתרוקן עד הסוף. חזרתי לרופאת משפחה והיא נתנה לי הפנייה לאורולוג . התור לאורולוג הוא רק בעוד חודש .ואני ממש סובלת מה אפשר לעשות?

14/03/2014 | 16:28 | מאת: ג'

אם את בכללית את יכולה לקבוע תור אצל אורולוג ב- 100 שקל מהרשימה של הרופאים הפרטיים שלהם, במכבי לא יודע כמה זה עולה. את יכולה לקבוע תור לאורולוג של הקופה בעיר קרובה או אפילו באותה עיר רק מקום אחר וזה באמת יכול לקצר תהליכים.

16/03/2014 | 17:39 | מאת: נטלי

יש איזה טיפול שיכול לעזור עד שיגיע התור לאורולוג? תזונה נכונה או משהו שיפחית את השתן? תודה רבה על העזרה!!!

שלום לך, לא ניתן לתת לך טיפול דרך אתר אינטרנטי.מדובר באתר שנותן מידע כללי בלבד. את יכולה ראשית לפנות לבדיקה כללית אצל רופא המשפחה שיכול גם לשלוח אותך לכל מיני בדיקות ועם התוצאות שלהן תגיעי לאורולוג. בנתיים להמנע מדברים שמגרים למתן השתן כמו קפאין, שוקולד, אלכוהול, מתח נפשי. בהתאם לתוצאות הבדיקות שלך יוכל הרופא להתאים לך טיפול.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת