עיסוי פרוסטטה

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

13/03/2014 | 15:22 | מאת: ג'

שלום , ראיתי אנשים שמעסים את הפרוסטטה ומגיעים לשפיכה ואני די סקפטי , אני חושב שהם פשוט לוחצים ממש חזק שם וגורמים ליציאת נוזלים וזה נראה לי מסוכן לערמונית שלוחצים עליה חזק? מה דעתך ?

שלום, אכן לחץ על הערמונית עשוי לגרום ליציאת נוזל זרע שמצוי בערמונית.

10/06/2014 | 18:56 | מאת: דגן

הבנתי מקריאה כי יש תועלת חיובית בעיסוי ערמונית מידי פעם, מאחר והדבר שומר על בריאות ומונע ערמונית מוגדלת בעתיד. הבנתי כי מומלץ שרק רופא מומחה יעשה זאת. האם זנ נכון? ואם כן לאן אפשר לפנות? תודה

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת