ערמונית מוגדלת

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

29/01/2014 | 20:22 | מאת: אריה

בבדיקה זרימת שתן שעשיתי התוצאה הייתה 14 שארית שתן 134cc טמסולוסין. האם לא כדאי לנתח אם כן איזו שיטה מומלצת סלולרי שלי 0528905420 תודה

30/01/2014 | 14:12 | מאת: אלי

אריה שלום, אתה מוזמן לבקר בפורום הייעודי בנושא ניתוח ערמונית/פרוסטטה מוגדלת. לחץ כאן למעבר לפורום http://www.doctors.co.il/forum-104

שלום רב, מהנתונים שציינת קשה לתת לך תשובה מלאה כי חסרים פרטים. אם אתה נוטל טמסולין ואין הטבה ובהינתן שאריות שתן אכן בסופו של דבר יהיה צורך בניתוח, אך לפני כן ניתן לנסות טיפולים תרופתיים נוספים ולהשלים בירור. שיטת הניתוח וגישתו יקבעו לפי גודלה של הערמונית, העדפות המנתח והעדפותיך שלך. אתה יכול לפונת כאן לפורום ניתוחי ערמונית ובכל מקרה חייב להבדק ולהתייעץ אישית עם אורולוג מומחה.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת