צריבה בפין

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

06/01/2014 | 12:15 | מאת: אלי

שלום בן 32, בריא בדרך כלל. לפני חודש הרגשתי צריבה חזקה מייד אחרי מין. אצל אישה היו כאבי בטן והפרשות עם ריח יום למחרת, רק פעם אחת. אצלי אחרי כמה ימים התחילה להיות צריבה קובעה בפין ותכיפות במתן שתן. נחלש אחרי שבוע אך לא עבר לגמרי ועדיין נמשך, רק חלש יותר. עשיתי בדיקות PCR STD פעמיים (פעם אחת כשהייתה צריבה חזקה, ועוד פעם לאחרונה) הכל יצא שלילי. בשתי הבדיקות לא היה שתן ראשון, אלא במהלך היום. תרבית שתן יצאה שלילית. רמת הלייקוציטים בשתן שלילית. בדיקות הדם תקינות. רופא משפחה אומר שאין לו תשובה. מה יכולה להיות הסיבה לדלקת ? האם יש חשיבות לשתן ראשון לבדיקות PCR ? האם מדובר במחלת מין ? תודה

שלום רב, בדיקת PCR בשתן מומלץ כן לשלוח שתן ראשון בכל מקרה אם עדיין יש לך תסמינים כדאי לבקש מרשם אנטיביוטיקה מהרופא כדי שזה יקל עליך. המלצה כללית לשתות הרבה מים ולהמנע מחומרים שמחמירים גירוי בשופכה כמו קפאין שוקולד אלכוהול או מאכלים חריפים/מתובלים מדי.

12/01/2014 | 19:57 | מאת: אלי

תודה על תשובתך. לאור תוצאות הבדיקות, מה יכולה להיות סיבה לדלקת ? תודה

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת