U.UREAL/PARVUM-PCR

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

17/12/2013 | 16:38 | מאת: נעמה

שלום, ביצעתי בדיקת שתן לSTD ויצא לי חיובי לU.UREAL/PARVUM-PCR רציתי לדעת מה זה אומר, האם זה מסוכן? ואיזה דרכי טיפול יש לזה ? תודה רבה

שלום רב, הבדיקה אורמרת שבתרבית השתן הספציפית הזו צמח חיידק בשם אוריאופלזמה. זה בד"כ חיידק שעשוי לעבור במגע מיני, אבל לא בהכרח- והוא לעיתים מצוי בלורה הרגילה של השופכה. בעיקרון אם יש לך תלונות של צריבה או הפרשות בוודאי שצריך לקבל טיפול אנטיביוטי. אם אין שופ תלונות לא בטוח שצריך. עליך לפנות עם תשובת הבדיקה לרופא שהפנה אותך לצורך קבלת טיפול.

13/08/2014 | 01:29 | מאת: איש

אני חושב שנדבקתי בזה מבת זוג שהייתה לי כי קיבלתי תוצאות בדיקת שתן שנרשם בהם שהתוצאה לבדיקה של U.UREAL/PARVUM-PCR היא חיובית, אני באופן אישי לא חשתי ברע בכלל אבל אני לא מעוניין להדביק הלאה. זה כרוני או שזה משהו שטיפול יכול להעלים לצמיתות?

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת