עזרה לנתח את המצב

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

29/11/2013 | 11:06 | מאת: תאו

שלום לך אדוני אני גבר בן 38 בריא בדרך כלל התלוננתי לאחרונה על השתנה מרובה (כ 10 פעמים תוך 24 שעות במרווח של שעתיים בממוצע ובכל פעם כמות השתן שקולה ל 100 מ"ל) היו גם כאבים עמומים קלים מאוד בבטן תחתונה שלא ממוקדם מפוזרים לכיוון אגן עשיתי בדיקת שתן ותרבית היום והתקבלו התוצאות שקצת הדאיגו אותי וחששתי שזה מצביע על מחלה כלייתית אנא עזרתך בניתוח הדברים. דרך אגב אני מקבל כרגע תרובה בשם OFLODEX אשר נתן לי הרופא לפני קבלת התוצאות בבדיקת סטיקים ראשונית הערה: בבדיקת תרבית שהתקבלה היום נרשם no growth הערה 2 : אני מקבל זריקות טסטסטרון הערה 3 : יחסית שמן,לחץ דם 135/95 glucos - normal BILIRUBIN- U STRIP - neg KETONES- U STRIP - neg SPECIFIC GRAV-U STRI - 1.034 PROTEIN- U STRIP - 10 mg/dl NITRITE- U STRIP - neg LEUCOCYTES - U STRIP - 75 /ul ERYTHROCYTES-U STRIP - neg UROBILINOGEN-U STRIP - normal PH- U STRIP - 5.5 אחרי 6 ימים מקבלת התרופה התכיפות וכמויות השתן פחתו אך מדי פעם עדיין בלילה אם לא מתעורר לקראת הבוקר קשה לי להשתין ולוקח לי קרוב לחצי שעה עד שמשתחרר ומשתין ללא בעיה ומרגיש אחרי זה קצת כאב קל בשלפוחית האם בגלל זריקות הטסטסרון או סיבה אחרת יש בעיה בערמונית אני נולדתי עם חוסר טסטסטרון ומקבל זריקה חודשית. בבדיקה אחרונה יצאה 1.88 טסטסטרון עדיין מעט נמוך מהנורמה

שלום לך תאו לפי מה שציטטת אולי יש לך דלקת בשתן. טוב שאתה נוטל אנטיביוטיקה ועובדה שזה מקל עליך. בנתיים היתי מציעה להמתיך גם לבדיקת תרבית שתן. אם אין לך הטבה חזור לבדיקה אצל אורולוג. ממליצה לך לבצע גם אולטראסאונד של דרכי השתן כולל גודל הערמונית ושארית השתן ולבקש מהרופא בדיקת PSA למעקב (כל עוד אתה מטול בטסטוסטרון).

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת