דלקת כרונית בערמונית

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

22/11/2013 | 21:48 | מאת: אלי

שלום דר חתומי בן 33, סובל בשנה וחצי האחרונות מדלקת כרונית בערמונית, שגורמת לאי נוחות בקצה הפין,לאחר לקיחת 4 סוגי אנטיביוטיקה ש 2 מתוכם ל 6 שבועות (דוקסילין וציפרו) שלא עזרו, האורולוג אמר שזו דלקת ממקור עצבי ולא מוצא לזה פתרון. כל הבדיקות יצאו תקינות לחלוטין (PCR,תרבית שתן,תרבית זרע,שתן כללי ואולטראסאונד). גם תרופות אנטי דלקטיות לא עוזרות לי. קיים טיפול שיכול להפסיק את הדלקת הזו אחת ולתמיד ? תודה

שלום אלי, כפי שציינת עברת בירור מקיף לתלונות שלך וכנראה שיש לך דלקת כרונית בערמונית. לצערי לרוב לא מצליחים לבודד חיידק כמקור לתופעה, ובסופו של דבר צריך להתמקד במה עוזר. להמנע ממה שגורם גירוי יתר לערמונית ומחמיר את התלונות (למשך שתיה קפאין, אלכוהול, עישון, שולוקלד וכדומה), להמנע מפעילות מינית בעת החמרה של התסמינים ועוד. לצערי לא תמיד יש אכן מענה מספק, ומדובר במצב מתסכל גם למטופל וגם למטפלים..

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת