השתנה דחופה ותחושה לא נעימה בפין

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

04/11/2013 | 00:44 | מאת: קובי לוי

שלום לך דוקטור, אני בן 49 סובל מסכרת סוג 2 ולא מאוזן מבחינת הסוכר. מזה כ 7-8 חודשים מתלונן על השתנה דחופה ותחושה לא נעימה בפין לאחר ההשתנה. רופא אורווג שלח אותי לבדיקת US שנמצאה תקינה לדעתו. (כליות וגודל במבנה תקין , ללא אבנים או חסימה , כיס שתן תקין, ערמונית במשקל 32 לאחר התרוקנות 8שארית שתן 8 סמק). לטענתו הבעיה הינה שאני לא מאוזן והכול נובע מזה. כיום אני נוטל אינסולין ודי מאוזן. תחושתי היא שאין קשר בין רמות הסוכר שהיו לי לבעיה שכן גם כעת אני חש את אותה התחושה. עצתך? תודה מראש

שלום רב אכן ה US שאתה מצטט נראה תקין לחלוטין. ממליצה לך לשלוח בדיקות שתן לשלול דלקת. להמנע מחומרים מגרים למתן שתן כמו קפאין אלכוהול וחובה לאזן היטב את הסוכר בדם.

04/11/2013 | 17:27 | מאת: קובי לוי

תודה על תגובתך המהירה. נשלחתי ע"י רופא המשפחה לבדיקת Urine Cytology 1 (שלוש פעמים יום אחרי יום)- נמצא תקין. האם כוונתך לבדיקה הזו? כמצו כן היום אני פחות או יותר מאוזן עם הסוכר. תודה קובי

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת